Facebook
bgbotbreed

Welkom op de site van Bloemen op Terschelling

 

 

Bloemen op Terschelling is de enige bloemenwinkel op West Terschelling, gelegen aan de rand van het winkelgebied van West, op 5 minuten loopafstand van de veerboot. Behalve ruime keuze aan snijbloemen, kamer- en tuinplanten, vindt u bij ons een ruim assortiment vazen, aardewerk, woonaccessoires en cadeauartikelen.

Verschillende keren per week rijden wij rechtstreeks van de veiling met verse snijbloemen en planten voor binnen en buiten. Daarnaast bezoeken we beurzen en kwekers  om ons assortiment aan te vullen en te vernieuwen.

Of u nu op zoek bent naar een mooi boeket, een rouwstuk, bruidswerk of gewoon een klein cadeautje, ons enthousiaste team staat voor u klaar. Ieder mens is anders en uniek, net als onze medewerkers. We vullen elkaar aan en inspireren elkaar, waardoor we altijd een boeket of bloemstuk kunnen maken naar uw smaak.

Bekijk onze fotogalerij, kom gezellig langs of bel ons voor informatie of bestellingen. Wij bezorgen over het hele eiland en staan 6 dagen per week voor u klaar.

Tot ziens bij Bloemen op Terschelling,

Lidy, Hetty, Marlies, Tineke, Bertha en Ruby.

 

Onze nieuwe site is in ontwikkeling.